Brandbeveiliging Limburg

U moet er toch niet aan denken: brand in huis of in uw bedrijf…
De gevolgen zijn vaak niet te overzien. Maar gelukkig kan veel schade voorkomen of beperkt worden door losse rookmelders, rookmelders gekoppeld aan het inbraaksysteem of een compleet brandsysteem. Wij adviseren u graag wat een wijselijke keuze is voor uw woning of bedrijf. Bovendien kunnen wij de installaties deskundig aansluiten en krijgt u een betrouwbaar en gedegen onderhoudsplan van ons.

Rookmelders

U heeft de keuze uit optische, thermische en ionisatie rookmelders. Optische rookmelders reageren op stofdeeltjes in de lucht die ontstaan als gevolg van rookontwikkeling. Thermische rookmelders reageren op stofdeeltjes in de lucht die ontstaan als gevolg van rookontwikkeling. Thermische rookmelders reageren op warmte en daarnaast bestaan er ook optisch-thermische rookmelders die een combinatie van stof en warmte detecteren. Bovendien vertellen wij u graag hoe u de schade beperkt, wanneer er toch brand uitbreekt. ASP systems is 24/7 bereikbaar en we hebben voor iedere uitdaging een oplossing.

Vertel ons uw wensen en wij geven u een betrouwbaar en eerlijk advies. Bel voor een vrijblijvende offerte: 077 366 42 10