Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging - ASP systems

Ligt uw bedrijfspand in een risicovolle omgeving? Heeft u onvoldoende zicht op wie bij u in en uit loopt? En bezit u veel waardevolle spullen? Misschien is er zelfs al eens ingebroken bij een woning of bedrijfspand bij u in de buurt? De uiteindelijke schadekosten bij diefstal of inbraak kunnen hoog oplopen tot een bedrag tussen de 10.000 en 100.000 euro. Een bedrag dat u zelfs met een goede verzekering niet volledig kunt dekken. Reden genoeg om de risico’s zo veel mogelijk te beperken.

Inbraak locaties

Uiteraard zijn de bedrijven en woningen met veel contant geld of interessante waardevolle artikelen extra gevoelig voor overval en inbraak. Maar inbraak kan overal gebeuren. In de afgelopen jaren is het aantal woninginbraken gestegen tot ruim 90.000 in 2012 en bijna 4 op de 10 ondernemers krijgt er wel eens mee te maken. En dat terwijl u een inbraak vaak eenvoudig kunt voorkomen.

Inbraak voorkomen met deze tips:

  • Zorg dat uw woning en/of bedrijf er ten alle tijden bewoond uitziet.
  • Maak afspraken met de buren en help elkaar.
  • Sluit altijd alle deuren en ramen bij het verlaten van uw bedrijf of woning.
  • Beperk toegang tot het alarmsysteem (in- en uitschakelen) tot een zeer selecte groep.
  • Kies voor voldoende buitenverlichting rondom uw pand.
  • Zorg voor goed hang en sluitwerk voorzien van het SKG-logo.
Inbraakbeveiliging - ASP systems

Altijd de beste inbraakbeveiliging

Door het opvolgen van enkele eenvoudige tips houdt u de gelegenheidsinbreker (90% van de gevallen) gegarandeerd buiten de deur. Voor het buitenhouden van de professionele inbreker is echter meer nodig. Gelukkig biedt ASP systems altijd een geschikte oplossing, wat uw woon- of werksituatie ook is.

Bij ons kunt u terecht voor elektronische beveiliging als buitensirenes, flits- en schrikverlichting, sensoren, glasbreukmelders en deurcontacten. Bovendien heeft u de keuze om een alarm door te melden of op te laten volgen, zodra dit afgaat. Daarbij adviseren we vaak ook een hybride-systeem dat bestaat uit losse componenten. Afhankelijk van de mogelijkheden op locatie sluiten we de componenten bedraad of draadloos aan.

Inbraakbeveiliging is maatwerk

Ieder pand of locatie is anders. Daardoor verschillen de risico’s ook per situatie. Uw pand goed beveiligen is dan ook een klus die speciale aandacht vereist. Met inbraakbeveiliging op maat heeft u de beste garantie op een inbraakveilige woon- of werkomgeving. Of het nu gaat om uw persoonlijke bezittingen zoals sieraden of de computersystemen van uw bedrijf. Bij ASP systems zit u safe.

Heeft uw systeem behoefte aan onderhoud? Wenst u extra service en veiligheid via een meldkamer contract? Neem dan contact op met ons op.