Onze werkwijze

Onze werkwijze - ASP systems

Bij ASP systems houden we van duidelijkheid. Wij leveren wat is afgesproken en wijken vrijwel nooit af (95% van de gevallen) van de vooraf afgesproken prijs. Dat betekent dat u bij ons geen offertes krijgt die onrealistisch laag zijn. Kwaliteit heeft nu eenmaal een prijs. Wat u wel krijgt is altijd waar voor uw geld, waarbij we ervan overtuigd zijn dat we u een faire prijs rekenen. Bij ASP systems werken wij altijd volgens onderstaande stappen:

1. Telefonisch contact / afspraak op locatie

Wilt u graag advies over de beveiliging van uw bedrijf of woning, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 077 366 42 10. In een korte telefonische intake proberen wij al een zo goed mogelijk beeld te vormen van de situatie. Betreft het een verzekeringseis of is het een eigen wens? Zijn er specifieke wensen? En kent de locatie nog bijzonderheden waar we rekening mee moeten houden?

Vaak bekijken we de situatie het liefst zelf ter plekke. Daarvoor komen wij graag bij u langs. Samen bekijken we de locatie en brengen we de grootste risico’s in kaart. Ook bespreken we uw wensen en geven wij u uitleg over de verschillende zaken waar u rekening mee moet houden.

2. Selectie beveiligingsapparatuur

Is de situatie in beeld gebracht? Dan bespreken wij de benodigde apparatuur met u in 3 scenario’s: good, better, best. Vaak nodigen wij u daarna uit in onze showroom. Daar kunnen wij de verschillende systemen nog verder toelichten en kunt u het verschil in prijs en kwaliteit met eigen ogen zien.

3. Offerte

Heeft u uw keuze kunnen maken? Dan zetten we alles netjes op papier in een overzichtelijke offerte. Daarin ziet u precies wat wij voor u gaan opleveren en welke kosten daar tegenover staan. Ook vermelden wij de garantie op de geleverde apparatuur en de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten.

4. Oplevering

Na het akkoord van de offerte maken wij een afspraak over de oplevering van het gekozen pakket. Onze gediplomeerde monteurs zorgen voor een vlekkeloze installatie van het systeem. Daarbij schenken we veel aandacht aan service en kwaliteit. Zodra alles gereed is, inspecteren wij samen de installatie met u en krijgt u een duidelijke instructie over het gebruik van de geïnstalleerde apparatuur.

5. Service

Bij ASP systems krijgt u echt garantie op de geleverde producten. Ook zijn wij 24/7 bereikbaar (meldkamer) in geval van vragen en/of storingen. Mocht de situatie in uw woning of bedrijf veranderen dan blijven wij met u meedenken om onze diensten en producten in inbraakbeveiliging, camerabeveiliging en brandbeveiliging en toegangscontrole aan te laten sluiten op uw wensen.

Als u een servicecontract bij ons afsluit dan komen wij jaarlijks uw systeem controleren. U heeft er dan geen omkijken naar. Door dit onderhoudscontract blijft de kwaliteit van uw systeem gewaarborgt. Als vanzelf neemt ASP systems ieder jaar contact met u op om een afspraak te maken.