Camerabeveiliging Limburg

ASP systems verzorgt camerabeveiliging in regio Limburg (Venlo, Roermond, Weert). Wie staat er op mijn terrein en wat is diegene van plan? U wilt een antwoord op de vraag, zonder zelf te hoeven kijken wie er op uw terrein in Limburg staat. Camerabeveiliging biedt dan uitkomst en geeft u de mogelijk om van een afstand te bewaken en te observeren. Bovendien kunnen de beelden van de camerabeveiliging worden opgenomen, zodat u ze kunt bekijken wanneer u wilt. Op basis van uw wensen adviseren wij welk soort camerabeveiliging optimaal is voor uw situatie: vaste camera’s, domes, dummies of een combinatie van camera’s. Daarbij werkt ASP systems alleen met de beste merken zoals: Aritech, GE interlogix, UTC Fire & Security, Bosch, Samsung en LG voor camerabeveiliging Limburg.

Welke camerabeveiliging past bij uw pand?

Om zeker te weten dat de beveiligingscamera’s op de beste plek hangen, maken we vooraf een beveiligingsplan voor uw camerabeveiliging. We gebruiken onze kennis van techniek en ons oog voor veiligheid, zodat u geen camera teveel krijgt en toch alles in beeld komt. We kijken daarbij of we beelden vanaf één punt en één afstand willen hebben (vaste camerabeveiliging) of wellicht vanaf een beweegbare camera die eventueel op afstand bestuurbaar is (domes of speeddomes), ook buiten Limburg. Alle beelden worden op een harddiskrecorder opgeslagen, zodat u deze met uw inloggegevens overal kunt bekijken, zelfs via uw smartphone!

Wilt u ook de controle in handen en via camerabeveiliging op afstand uw terrein in Limburg bewaken? Bel met uw vragen gerust naar: 077 366 42 10. Wij beantwoorden ze graag!