Onderhoud / service beveiligingssysteem

Onderhoud alarm

Net als andere installaties in huis (denk hierbij bijvoorbeeld aan uw CV ketel) heeft een beveiligingssysteem (alarmsysteem) onderhoud nodig. Hiermee wordt voorkomen dat door gebrek aan onderhoud een beveiligingssysteem niet optimaal functioneert of storingen geeft. Vaak kan dit door regulier onderhoud aan het alarmsysteem voorkomen worden.

Door bij ASP systems een onderhoudscontract af te sluiten heeft u de garantie dat wij jaarlijks bij u op bezoek komen om het alarmsysteem te controleren en waar nodig batterijen te vervangen. Zo komt u niet voor ongewenste verassingen te staan. Een defect in het systeem of een lege batterij komt altijd ongelegen. Daarnaast zullen wij u vragen of het systeem nog steeds aan de wensen voldoet en wordt u door ons geïnformeerd over vernieuwingen en verbeteringen in de beveiligingstechniek die voor u van toepassing kunnen zijn.

Voorkom een slecht werkend alarmsysteem en neem contact op met ASP systems voor periodiek onderhoud.

Kosteloos overstappen

Verder bieden wij de mogelijkheid om naar ons over te stappen. Het kan natuurlijk zijn dat u niet tevreden bent over uw huidige installateur of teveel betaalt voor verschillende diensten of onderhoud van de diverse beveiligingssystemen.

Bij het overnemen van de service en het onderhoud van uw beveiligingssysteem, komen we de eerste keer een gratis inspectiebezoek voor uw installatie(s) uitvoeren. Hierdoor weten we de conditie van uw alarmsysteem. Deze informatie nemen we op in uw klantdossier. Na acceptatie zullen wij de installatie(s) in onderhoud en service nemen.

Bij het overstappen kunt u kiezen of u wel of niet een meldkamer contract wenst. Neem contact met ons op voor het gratis inspectiebezoek.