Camerabeveiliging

Camerabeveiliging - ASP systems

Weet u wie er rond uw woning of bedrijf loopt? Met het toegenomen gebruik van beveiligingscamera’s is de zichtbaarheid de laatste jaren flink toegenomen, ook ‘s nachts. Enerzijds schrikt een camera eventuele inbrekers af, anderzijds helpt het de daders achteraf te pakken. Een bewakingscamera is dan ook een goed beveiligingsmiddel tegen overvallen, diefstal en vandalisme. Bij ASP systems helpen we u graag met het maken van de juiste keuze.

De juiste camerabeveiliging

Niet iedere camera is hetzelfde. Er zit veel verschil in kwaliteit en mogelijkheden tussen de verschillende systemen. Bij de keuze voor camerabeveiliging is het dan ook belangrijk dat u zichzelf vooraf een aantal vragen stelt:

  • Wilt u gezichten kunnen herkennen of is overzicht hebben voldoende?
  • Is de camera vooral voor daggebruik of ook voor ’s nachts?
  • Wilt u de camera kunnen besturen of heeft u graag een vaste camera?
  • Moeten de beelden worden opgenomen of is er iemand die live meekijkt?

Beveiligingsplan

U merkt dat er meer komt kijken bij de keuze van een geschikte beveiligingscamera. Daarom komen wij graag uw situatie ter plaatse bekijken. Aan de hand daarvan stellen wij een beveiligingsplan op. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en de camera’s op de beste plek worden geïnstalleerd. Wij leveren alle beveiligingscamera’s altijd inclusief een harddiskrecorder. Met uw persoonlijke inloggegevens kunt u de beelden altijd en overal bekijken, zelfs via uw smartphone!

Camerabeveiliging - ASP systems

Soorten beveiligingscamera’s

Welke camera u het beste kunt kiezen is volledig afhankelijk van uw eisen, situatie en budget. U heeft de keuze uit 3 systemen:

  • Analoge camera: de analoge camera’s beslaan momenteel nog 80% van de markt, vanwege de gunstige prijs/kwaliteitverhouding. Het beeld is behoorlijk goed, zowel overdag als ’s nachts.
  • IP camera’s: dit digitale camerasysteem levert een perfecte beeldkwaliteit in dagsituatie en kan aangesloten worden op uw bestaande datanetwerk.Tevens kunt u inzoomen voor een nog scherper beeld.
  • HD-SDI camera’s: een digitaal systeem dat wordt aangesloten op een bestaande coaxkabel tot een maximum van 60 meter. Deze camera geeft in een perfecte beeldkwaliteit in high definition. Beeldkwaliteit overdag zowel als ’s nachts is goed.

Altijd de juiste keuze

Binnen iedere categorie heeft u de keuze uit diverse sterke merken, van Aritech, GE interlogix en UTC Fire & Security tot aan Bosch, Samsung en LG. De juiste oplossing ligt echter niet altijd in een dure camera. Goede beeldkwaliteit is bijvoorbeeld sterk afhankelijk van de beschikbare verlichting. In onze showroom demonstreren wij graag de verschillende camera’s voor u.