Waarom een meldkamer contract?

Meldkamer contract - ASP systems

‘Waarom zou ik voor een meldkamer contract kiezen?’ is een vraag die ons vaak gesteld wordt. Net als ASP systems is ook een meldkamer (via ons) altijd bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar. Niet alleen voor de afhandeling van alarmen maar ook voor het aansluiten van nieuwe installaties en administratieve zaken.
Een meldkamer team van goed opgeleide en klantvriendelijke centralisten staat dag en nacht voor u klaar! Ze zijn getraind om snel en adequaat te handelen indien de situatie dit vereist. U legt immers waardevolle bezittingen en levens in hun handen.

Testmeldingen

Vanaf het moment dat uw systeem is aangesloten, bewaakt de meldkamer niet alleen het aangesloten object maar tevens de goede werking van uw alarmsysteem. Zo stuurt uw systeem minimaal één keer per 24 uur een testmelding en krijgt de meldkamer een melding als de stroom uitvalt c.q. de accuspanning van uw alarmsysteem te laag wordt.

Kiezen voor een meldkamer is kiezen voor een betrouwbare partner

De meldkamer vormt een belangrijke schakel in de beveiligingsketen. Wij kiezen dan ook voor betrouwbare meldkamers, die zich kenmerken door:

  • Gebruik maken van moderne systemen.
  • Strenge selectie van goed getraind personeel.
  • Veilig opslaan van klantgegevens.
  • Certificering.

Voordelen meldkamer:

  • Altijd bereikbaar.
  • Bij een alarmmelding komt de meldkamer altijd en onmiddellijk in actie.
  • Regelmatige test of het systeem werkt (minimaal 1x per 24 uur).
  • In geval van storing of loos alarm verschaft de meldkamer ASP systems specifieke informatie over het type alarm waardoor we snel het probleem (op afstand) op kunnen lossen.
  • Zowel voor particulier als bedrijf, van woonhuizen tot hoog risico-objecten.

Sabotagemeldingen

Ook ontvangt de meldkamer direct een melding als uw alarmsysteem gesaboteerd wordt. Hiermee wordt bereikt dat uw systeem goed functioneert als het echt nodig is, namelijk in geval van inbraak, brand of overval.

Alarmmelding zonder een meldkamer contract

Zonder meldkamer contract kunt u door ASP systems een aantal telefoonnummers in uw alarminstallatie laten programmeren. In dit geval bent u afhankelijk van bereikbaarheid van uzelf en uw naasten. U accepteert dan het risico dat u of één van de andere contactpersonen niet bereikbaar is doordat uw telefoon leeg is, men geen ontvangst heeft of op vakantie is.

Een meldkamer hoeft helemaal niet duur te zijn

De prijzen van meldkamer contracten variëren. Dit is afhankelijk van het type contract en de bijbehorende service waar u voor kiest. Bij ASP systems kunt u al vanaf € 180 per jaar (slechts € 15 per maand) een goedkoop en betrouwbaar meldkamer contract afsluiten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden: neem contact op.


Deel dit bericht:

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail